Geniet van een verfrissende ijskoffie met dit eenvoudig recept

Voor alle liefhebbers van zoet, delen wij graag een heerlijk koffie recept! Met dit recept maar je een unieke en heerlijke koffiemix. Begin je al te watertanden? Lees dan zeker verder!

Ladies and gentlemen, maak kennis met één van de koffiemachines uit ons aanbod, de Senseo® Latte Duo. Zet tegelijkertijd twee tasjes van je favoriete koffie en je laat deze nooit meer los! Benieuwd naar de voordelen?

SENSEO® is pure koffie. In elke koffievariant zitten kwalitatieve koffiebonen die perfect gebrand en gemalen zijn voor een optimale smaakbeleving. Maar welke koffievariant past het best bij jou? We zoeken het uit...

Koffieliefhebber? Dan is het SENSEO®-abonnement wat je zoekt! Onze koffie is voor iedereen, op elk moment van de dag én nu ook aan huis geleverd. Hier zijn 5 redenen waarom een SENSEO®-abonnement bij jou past!

Goed nieuws: wie een abonnement neemt op SENSEO® koffie krijgt er een gratis koffiemachine bij. Ontdek welk koffieapparaat ideaal is voor jou!

Kan je als koffiedrinker niet kiezen tussen een koffiemachine met filter of met pads? Dat probleem is snel van de baan met het SENSEO® Switch koffiemachine. Hét koffiezetapparaat met filter én pads!

Schrijf je in op de nieuwsbrief